Profilul Companiei

   Firma S.C. ALPHAMETALS ROMANIA S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2000 ca filiala a companiei ALPHA PRODUCTS INTERNATIONAL, principala activitate a firmei ALPHAMETALS ROMANIA fiind prelucrarea prin aschiere pe masini unelte CNC. Activitatea de productie se desfasoara la sediul din CLUJ-NAPOCA unde 40 de angajati contribuie la satisfacerea cerintelor de calitate la standardele europene solicitate de clientii firmei noastre.
   Masinile unelte CNC ale firmei ALPHAMETALS ROMANIA sunt compatibile cu softul EdgeCAM (Pathrace), soft care permite generarea si simularea programelor CNC pe computer, procesoarele FANUC ale masinilor unelte CNC fiind conectate la acestea.
   Prelucram in conditii excelente cu scule SANDVIK, TITEX diverse materiale: inox, oteluri, aliate, aluminiu, alama, piese turnate si mase plastice tehnice, seriile de mii de piese sau de zeci de piese sunt asimilate in fabricatie in timp scurt la aceeasi parametri calitativi.
   Complexitatea, precizia pieselor prelucrate pe strungurile si centrele verticale CNC recomanda firma noastra partenerilor externi si interni. Livram repere pentru industria auto, energetica, robotica in Olanda, Belgia, Germania, Austria si SUA.Profilul Companiei
Produse
Freze CNC
Strunguri CNC
Precizie
Contact